Skip to main content

La nostra voluntat sempre ha estat col·laborativa i participativa amb el territori, i en aquesta moments no ens ho hem rumiat dos cops, calia fer alguna cosa.

I aquesta cosa ens va arribar amb una trucada telefònica. La Llar d’avis del Carme, de Tàrrega, ens va trucar perquè volia llogar dues autocaravanes, un cop tramitades les condicions ens vans explicar que, en realitat, les autocaravanes no havien de rodar massa, només les volien estacionar al jardí de la residència per a que part del personal de la pròpia residència hi pogués descansar i dormir, donat que amb el COVID-19 rodant pel carrer, el més acurat era confinar-se amb el avis i preservar-los de la pandèmia.

Va ser en aquell moment que vam tenir clar que l’ocasió la teniem davant, aquell lloguer calia convertir-lo en una cessió i, per sorpresa dels responsables de la residència, els vam explicar que estaríem encantats de deixar-los les dues autocaravanes sense cap cost.

Ara és moment d’empenyer entre totes, i allà hem estat i seguirem estan, per donar un cop de mà quan veritablement calgui

Xavier Camps, gerent de la Llar d’Avis del Carme, ha manifestat que no tenen cap cas detectat de COVID-19 i qu ela mesura de confinament del personal sanitari va justament en la línia de preservar aquesta situació al centre.

A la imatge de sota, el moment de l’entrega, quan Antonio Gras, soci de Caravaning Lleida, deixa les dues autocaravanes a la zona on s’estaran estacionades les properes setmanes, amb la presència del propi Xavier Camps.

Caravaning Lleida, cedeix dues autocaravanes per la lluita contra el COVID-19.

Comunicació Caravaning Lleida.

Leave a Reply